1. Foglalás, bejelentkezés, előleg fizetése:

A foglalás e-mailben történhet. Írásos megrendelése után a megrendelt szálláshelyet és egyéb szolgáltatásokat visszaigazoljuk, ezzel NyaralHomE Bt.  garantálja az adott szolgáltatás megvásárlását. A megrendelő köteles hiánytalanul megadni teljes nevét, pontos lakcímét és elérhetőségeit. A foglalás véglegesítése a szállásdíj 30 %-nak befizetésével történik. Az érkezést megelőző 30 napig a szállásdíjat ki kell egyenlíteni átutalással NyaralHomE Bt. –  OTP 11748069-25514696 számlaszámára. Amennyiben az érkezés dátumát megelőző 30. napig a szállásdíj nem érkezik be a számlára, a foglalását semmisnek tekintjük.

2. Visszalépés az utas részéről:

A megrendelt szálláshely vagy szolgáltatás lemondását írásban kell közölni.  A lemondási díjak a következők:

  • Az érkezést megelőző 30. napig  0 Ft
  • Az érkezést megelőző 30. naptól  1. napig vagy no show esetén a teljes összeg 100 %-a.

3. A megrendelt szolgáltatások módosítása:

Amennyiben a Vendég a megrendelt foglalását módosítani szeretné létszám vagy időpontváltozás miatt, előzetes megbeszélés alapján erre van lehetőség. A változtatást írásban kell közölni 48 órával érkezés előtt, ezt követően, amennyiben lehetőség van rá, egy módosított visszaigazolást küldünk az új szolgáltatások és árak megjelölésével. A módosítási díj összege 1 éjszaka szállásdíj. 48 órán túli módosítás esetén a lemondási feltételek lépnek érvénybe.

4. Visszalépés, módosítás NyaralHomE Bt. részéről:

A NyaralHomE Bt. fenntartja a módosítás jogát. Előfordulhatnak előre nem látható technikai problémák, nehézségek: pl.: a lefoglalt szálláshelyen csőtörés, tulajdonos szerződés felmondása stb. Ilyen esetekben, amennyiben a NyaralHomE Bt. előre tud a problémáról, a megérkezés előtt értesíti a vendéget és átfoglalja egy ugyanolyan paraméterekkel rendelkező szálláshelyre, természetesen a visszaigazolt árban. Amennyiben az érkezés napján történik a technikai probléma, a Vállalkozó szintén az előzőek szerint jár el.

5. Létszám, árak, részvételi díjak:

A lefoglalt szálláshelyet a megadott maximális létszámmal lehet használni. A szállásdíj tartalmazza a víz, áram költséget, és az ágynemű használatot. Nem tartalmazza az üdülőhelyi díjat, amelyet külön kell fizetni.

6. Megérkezés:

A kulcsátadás megérkezéskor a szálláshelyen, a foglalási visszaigazolás 1 példányának bemutatásával történik. A szállás 14:00 óra és 18:00 óra között foglalható el. Amennyiben váratlan nehézségek miatt (forgalmi dugó, autó műszaki hibája, későbbi elindulás) az adott időben a vendég nem érkezik meg, köteles a megadott telefonszámon a Vállalkozót értesíteni.

7. Egyéb költségek, szállásdíj fizetés:

Üdülőhelyi díj/idegenforgalmi adó, amelyet NyaralHomE Bt. a település szerint illetékes Önkormányzat részére fizet. Mértéke 18 éves kor felett 530 Ft/fő/éj.

8. Elutazás:

A szálláshelyet az elutazási napon 10:00 óráig kell elhagyni.

Kellemes pihenést kívánunk!

Lépj velünk kapcsolatba!

Hívj minket vagy írj nekünk

Nyaralhome Turisztikai Bt.
8230 Balatonfüred, Magyar u.15.
+36 (20) 975-4162
marianna@nyaralhome.hu

    Az oldalt Google reCAPTCHA védi (Adatvédelem és ÁSZF), az űrlap használatával ezt, valamint az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elfogadod.