Piros Vendégház - Önálló nyaraló

A nagypapa szálegyenes derékkal, a háta mögött összetett kézzel, szigorú ábrázattal, de szívében tengernyi szeretettel várta unokáját a tihanyi ház előtti járdán …. mindig ez jut eszembe, ha a házhoz érek. Vajon a nagypapa mit szólna most? Hiszem, hogy tudta, jó kezekbe kerül a nagyszülői ház, mert szívünkkel, lelkünkkel és minden gondoskodásunkkal egy szoros kapcsot teremtettünk a család következő generációinak is Tihanyhoz.

Jó ideérni, megpihenni a teraszon, minden idegszállal érezni Tihany vibrálását, hallani az Apátság toronyórájának  ütését…Gyertek, éljétek át Ti is a tihanyi életérzést nálunk, a Piros Vendégházban!

Tihany szívében, az apátság lábánál várja vendégeit a 2022 augusztusban megnyitott Piros Vendégház.

A felső szinten két kétágyas hálószoba, egy nappali pótágyazási lehetőséggel és egy mosdó-WC kapott helyet. Az alsó szinten jól felszerelt konyha ( mosogatógép, főzőlap, Dolce Gusto kávéfőző, hűtő, fagyasztó, mosógép), zuhanyzó mosdóval és WC-vel áll rendelkezésre.

A terasz, amely kényelmes bútorokkal felszerelt, az év minden szakában egy „kültéri nappali”, és amelynek fekvése igazi intim zónát biztosít.

A vendégház kiinduló pontja lehet a Tihanyi félsziget felfedezéséhez, ugyanakkor a "tihanyi" életérzés átéléséhez is tökéletes helyszín.

Elő-, és utószezon, valamint a kiemelt szezonidők: 69.000 Ft/éj/5 fő; 59.800 Ft/és/4 fő.

Kérje ajánlatunkat 2 főre!

NTAK: MA2204655

 

További információk a szálláshelyről
Férőhelyek: 4+1
Szobák: 2+1
Fürdő/Zuhanyzó: 1
Parkoló: saját parkolóban
Vízpart távolsága: Hajóállomás - 1100 M

Bérleti díj

Főszezonban: 92.000 Ft/ éj/5 fő; 80.500 Ft/éj/4fő
Szezonon kívül: 59.800 Ft/éj/5 fő; 51.800 Ft/éj/4 fő

    Foglald le a szálláshelyet!

    Ha megtetszett neked ez a szálláshely, vedd fel velünk a kapcsolatot!

    Foglalási tájékoztató

    Az oldalt Google reCAPTCHA védi (Adatvédelem és ÁSZF), az űrlap használatával ezt, valamint az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elfogadod.