Ingatlankezelés

Szemmel tartjuk, gondozzuk ingatlanod míg távol vagy. Hogy a nyaralás valóban kikapcsolódás legyen.

Nyaralók, apartmanok kiadása

Kiadásban gondolkozol? Bízd ránk ingatlanod. Aszófőtől Tihanyon, Balatonfüreden át Csopakig.

Ingatlanközvetítés

Ingatlanvásárlást tervezel? Vagy a családi nyaraló eladása merült fel? 30 éves tapasztalattal, helyismerettel, magas színvonalú szakmai munkával segítünk az optimális döntést meghozni.

Szálláshelyek és szolgáltatások

Kiadó nyaralót, apartman keresel? Gyönyörű, minden igényt kielégítő házakat, lakásokat kínálunk, amelyek a nyaralásod élményét teljessé teszik.

Különleges ++

Exkluzív szolgáltatásaink

Private Chef

Szeretnétek valami finomat, különlegeset enni, de nem szeretnétek a főzéssel foglalkozni, sem a nyaralóból kimozdulni? Kérj saját szakácsot különféle alkalmakra. A szezonhoz igazított menüsorból kiválasztotok egyet és szakácsunk a helyszínen elkészíti. Nem kell a bevásárlással, az ételkészítéssel foglalkoznotok, ezt mi megoldjuk.

Szezonális dekorációk

Nyaralód dekorálása elengedhetetlen része annak, hogy egy ingatlanból otthon legyen, ezért készítünk különböző stílusban lakásdekorációkat. Szeretnénk Nektek segítséget nyújtani egy- egy dekorációval, asztaldísszel, kopogtatóval, kiegészítővel, hogy egyediséget varázsoljunk a nyaralódba, annak stílusára szabva, az évszaknak megfelelően.

Hűtő feltöltése

Helyi kézműves finomságokkal és szezonális termékekkel töltjük fel a hűtőt, mire megérkeztek Te vagy vendégeid a nyaralóba 

Te csak dőlj hátra és élvezd,
hogy az ingatlanod Neked dolgozik

Te csak dőlj hátra és élvezd,
hogy az ingatlanod Neked dolgozik

Lépj velünk kapcsolatba!

Hívj minket vagy írj nekünk

Nyaralhome Turisztikai Bt.
8230 Balatonfüred, Magyar u.15.
+36 (20) 975-4162
marianna@nyaralhome.hu

    Az oldalt Google reCAPTCHA védi (Adatvédelem és ÁSZF), az űrlap használatával ezt, valamint az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elfogadod.